Wonna I De Jong  - Fastighetsägare

Om Oss och våra Policy

Logga 20070707

 

Wonna I de Jong är en privat fastighetsägare med över 800 lägenheter och ca 100 kommersiella lokaler.

Vår policy är att äga, förädla och förvalta fastigheter långsiktigt.
Detta innebär att vi vill att våra hyresgäster skall känna sig nöjda och trygga i sin arbets- och boendemiljö.

Vi strävar efter att ständigt höja standarden på våra fastigheter och erbjuda kvalité till våra hyresgäster och att skapa sunda och familjevänliga boendemiljöer.

Vår ambition är att förvalta välfungerande bostadsområden med mångkulturell hyressammansättning.

Genom vår miljömedvetna målsättning prioriteras användande av miljöanpassade material med goda egenskaper och arbete sker med dokumenterade tekniska metoder för att förbättra driftsekonomi och trivsel.

Fastigheterna renoveras ständigt för att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler där människans välbefinnande alltid sätts i centrum.

Vi gör vårt bästa för att skapa förtroendefulla relationer till våra hyresgäster och bygger ett framgångsrikt samarbete med branschorganisationer och myndigheter.

Genom att flera tusen människor bor och arbetar hos oss är det ytterst viktigt att både inomhus och utomhus miljöer skall vara trivsamma, trygga och hälsosamma.

Grunden till allas trevnad är trygghet, miljö och respekt.

Vi har stort personligt engagemang i mänskliga relationer som måste kontinuerligt vårdas och underhållas.

Det gäller både våra relationer med hyresgäster och relationer mellan hyresgästerna själva.

Vi medverkar att skapa förståelse och respekt mellan människor som är våra hyresgäster, då de kommer från olika kulturer och pratar olika språk.

I andra kulturer har boendet olika betydelser dock är alla hyresgäster i Sverige skyldiga att bevara sundhet, ordning och gott skick inom fastigheten och bostadsområdet.